Kebab Orman recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 lžíce olej
3 ks cibule
50 g celer
1 ks mrkev
1 sklenka bílé víno
2 lžíce rajský protlak
600 g vepřové maso
2 lžíce čubrica
podle chuti
sůl
na ozdobu
čerstvá petrželka

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové maso nakrájíme na kousky. Zeleninu důkladně očistíme a také nakrájíme.

  2. Malé kousky masa opečeme na rozpáleném tuku, přidáme nakrájenou zeleninu, osmahneme, přidáme rajský protlak a čubricu. Opatrně osolíme, podlijeme vínem a vodou. Vše podusíme. Když je maso měkké, posypeme kebab nasekanou petrželí.

  3. Kebab Orman podáváme s chlebem nebo s rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!