Klobásy pečené na cibuli a černém pivu recept

Apetit Recepty chuťovky

Suroviny na recept

2 ks cibule
hořčice
2 lžíce kečup
křen
pečivo
mletý pepř
2 sklenky černé pivo
2 lžíce Rama
6 - 8 ks uzeninová klobása
2 lžíce pasta z feferonek

Postup přípravy receptu

  1. Klobásy po celé délce svrchu mírně nařežeme a potřeme kečupem a feferonovou pastou, nebo čerstvými namletými feferonkami. Dno pekáčku vymažeme Ramou. Cibuli nakrájíme na kolečka a rozprostřeme na dno pekáče. Na cibuli naskládáme klobásy a popepříme je

  2. Pekáč vložíme do předehřáté trouby a pečeme při 180 °C. Během pečení klobásy obracíme, a když začne cibule sklovatět, podléváme i černým pivem. Pečeme dozlatova a dokřupava

  3. Klobásy pečené na cibuli a černém pivu podáváme s hořčicí, křenem a čerstvým pečivem. Zapíjíme pivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!