Klobásy pečené na cibuli a černém pivu recept
Apetit Recepty chuťovkySuroviny na recept
- 2 ks cibule hořčice 2 lžíce kečup křen pečivo mletý pepř 2 sklenky černé pivo 2 lžíce Rama 6 - 8 ks uzeninová klobása 2 lžíce pasta z feferonek
Postup Klobásy pečené na cibuli a černém pivu
Postup přípravy receptu
-
Klobásy po celé délce svrchu mírně nařežeme a potřeme kečupem a feferonovou pastou, nebo čerstvými namletými feferonkami. Dno pekáčku vymažeme Ramou. Cibuli nakrájíme na kolečka a rozprostřeme na dno pekáče. Na cibuli naskládáme klobásy a popepříme je
Pekáč vložíme do předehřáté trouby a pečeme při 180 °C. Během pečení klobásy obracíme, a když začne cibule sklovatět, podléváme i černým pivem. Pečeme dozlatova a dokřupava
Klobásy pečené na cibuli a černém pivu podáváme s hořčicí, křenem a čerstvým pečivem. Zapíjíme pivem.