Kokosová buchta z domácí pekárny recept
Apetit Recepty moučníkySuroviny na recept
- 110 ml olej 3 ks vejce 100 g čokoláda 1 balíček prášek do pečiva 125 g kokos 250 g cukr krupice 1 balíček vanilkový cukr 250 g hladká mouka 250 g polohrubá mouka 250 ml smetana ke šlehání
Postup Kokosová buchta z domácí pekárny
Postup přípravy receptu
-
Do pekárny nalijeme smetanu i olej a vyklepneme vejce. Vše zasypeme hladkou i polohrubou moukou a kokosem. Nahoru nasypeme cukr krupici, vanilkový cukr a prášek do pečiva
Pekárnu zavřeme a zapneme program DORT (2:00 hod). Čokoládu nožem nakrájíme na silnější hoblinky a po zaznění signálu (pípnutí) ji přidáme do pekárny
Upečenou kokosovou buchtu z domácí pekárny necháme v otevřené pekárně 10 minut chladnout, pak ji opatrně vyklopíme a odstraníme míchací nože
Kokosovou buchtu z domácí pekárny nakrájíme na plátky a podáváme.