Krémový freakshake recept
Apetit Recepty nápojeSuroviny na recept
- 125 ml mléko šlehačka 3 kopečky vanilková zmrzlina čokoládová poleva 50 ml espresso 50 ml Baileys Original tmavé čokoládové kuličky světlé čokoládové kuličky čokoládové brownies
Postup Krémový freakshake
Postup přípravy receptu
-
Čokoládovou polevu naneseme na hrdlo sklenice a obalíme ji v čokoládových kuličkách
Rozmixujeme Baileys, vychlazené espresso a mléko spolu s dvěma kopečky zmrzliny a přelijeme do sklenice
Začněte s vrstvením a postupně přidáme poslední kopeček zmrzliny, šlehačku a kostku čokoládového brownie. Nakonec zakápneme polevou a dozdobíme kuličkami z čokolády
Krémový freakshake podáváme jako neodolatelný čokoládovo - vanilkový koktejl
Zdroj: PR.Konektor