Krémový freakshake recept

Apetit Recepty nápoje

Suroviny na recept

125 ml mléko
šlehačka
3 kopečky vanilková zmrzlina
čokoládová poleva
50 ml espresso
50 ml Baileys Original
tmavé čokoládové kuličky
světlé čokoládové kuličky
čokoládové brownies

Postup přípravy receptu

  1. Čokoládovou polevu naneseme na hrdlo sklenice a obalíme ji v čokoládových kuličkách

  2. Rozmixujeme Baileys, vychlazené espresso a mléko spolu s dvěma kopečky zmrzliny a přelijeme do sklenice

  3. Začněte s vrstvením a postupně přidáme poslední kopeček zmrzliny, šlehačku a kostku čokoládového brownie. Nakonec zakápneme polevou a dozdobíme kuličkami z čokolády

  4. Krémový freakshake podáváme jako neodolatelný čokoládovo - vanilkový koktejl

  5. Zdroj: PR.Konektor


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!