Letní tuňáková pomazánka recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 špetka sůl 1 ks cibule 2 lžičky majonéza 2 plechovky tuňák 2 lžičky plnotučná hořčice 1 balení tavený sýr 1 špetka mletý černý pepř
Postup Letní tuňáková pomazánka recept
Postup přípravy receptu
-
Do mísy vyklopíme 2 konzervy tuňáka, já používám tuňáka Rio mare. Jednu menší cibulku nebo půlku větší nakrájíme nadrobno a vsypeme do mísy. Přidáme dvě čajové lžičky plnotučné hořčice.
Podle chuti můžeme přidat 1 balení taveného sýra (smetanito). Dále přidáme 1 špetku soli a pepře. Nakonec přidáme 2 lžičky majonézy. Můžeme doplnit nakrájenou pažitkou. Pomazánku pořádně promícháme.
Letní tuňákovou pomazánku můžeme podávat s předem rozpečeným pečivem, například rohlíkem, chlebem nebo bagetou. Je to krásně křupavé a moc dobré!