Domácí zeleninová hořčice recept
Apetit Recepty omáčkySuroviny na recept
- 10 dkg cukr 2 paličky česnek 0,2 l olej 2 lžíce sůl 0,2 l ocet 2 ks jablko 4-6 ks feferonky 1 kg zelené papriky 1 kg rajské jablíčka
Postup Domácí zeleninová hořčice
Postup přípravy receptu
-
Rajská jablíčka, jablka, feferonky a papriky nakrájíme na kostičky. Přidáme utřený česnek, cukr, olej, ocet a sůl
Směs dáme do hrnce a hodinu vaříme. Rozmixujeme a propasírujeme. Je-li hořčice řídká, přidáme do ní polévkovou lžíci SOLAMILU
Ze zbylé zeleniny na sítu lze udělat moc dobrá čalamáda - my šetřílkové ji milujeme, neboť nic nevyhodíme!