Zdravý domácí pribináček recept
Apetit Recepty dezertySuroviny na recept
- cukr 1 lžička máslo 400 ml mléko 1 - 2 kelímky zakysaná smetana 500 g měkký tvaroh 1 balíček pudinkový prášek
Postup Zdravý domácí pribináček
Postup přípravy receptu
-
Nejprve uvaříme pudink z pudinkového prášku a mléka. Pudink vaříme do zhoustnutí a potom necháme vychladnout. Příchuť je na nás, jaký dáme pudink, takový bude pribináček. Já dělám nejčastěji smetanový nebo vanilkový. Pudink nesladíme
Po vychladnutí do pudinku zamícháme zakysané smetany, měkký tvaroh (polotučný nebo plnotučný) a 1 lžící másla. Vše rozmixuje dohladka. Pribináček můžeme nakonec podle chuti osladit cukrem, medem, sirupem z agáve apod. Já teď přidala instantní čokoládu a je to také moc dobré
Zdravý domácí pribináček podáváme jako snídani nebo svačinu.