Zdravý domácí pribináček recept

Apetit Recepty dezerty

Suroviny na recept

cukr
1 lžička máslo
400 ml mléko
1 - 2 kelímky zakysaná smetana
500 g měkký tvaroh
1 balíček pudinkový prášek

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve uvaříme pudink z pudinkového prášku a mléka. Pudink vaříme do zhoustnutí a potom necháme vychladnout. Příchuť je na nás, jaký dáme pudink, takový bude pribináček. Já dělám nejčastěji smetanový nebo vanilkový. Pudink nesladíme

  2. Po vychladnutí do pudinku zamícháme zakysané smetany, měkký tvaroh (polotučný nebo plnotučný) a 1 lžící másla. Vše rozmixuje dohladka. Pribináček můžeme nakonec podle chuti osladit cukrem, medem, sirupem z agáve apod. Já teď přidala instantní čokoládu a je to také moc dobré

  3. Zdravý domácí pribináček podáváme jako snídani nebo svačinu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!