Milánské špagety po česku recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 8 stroužků česnek 4 ks cibule 20 dkg sýr podle chuti 1 lžíce sůl 2 lžíce kečup 1 kg mleté maso 1 plechovka rajský protlak 1 balíček mražená zelenina 1 lžička mletý černý pepř
Postup Milánské špagety po česku recept
Postup přípravy receptu
-
Propláchneme mleté maso a oloupeme cibuli nebo pórek a česnek.
Cibuli nebo pórek propláchneme a nakrájíme najemno a osmahneme dozlatova. Po usmažení cibulky přidáme propláchnuté mleté maso a zalijeme vodou a udusíme.
Zatímco dusíme mleté maso, vezmeme hluboký talíř a dáme do něj protlak a rozdrcený česnek, trochu kečupu a plechovku vypláchneme a nalijeme do hlubokého talíře.
Když je maso podušené, přidáme pepř, směs z talíře a osolíme. Chvilku společně povaříme a můžeme podávat.
Milánské špagety po česku můžeme podávat s těstovinami, rýží, knedlíky a brambory. Podáváme tak, že nandáme přílohu, omáčku a posypeme strouhaným sýrem.