Minutka z krevet recept

Apetit Recepty předkrmy

Suroviny na recept

1 stroužek česnek
1 špetka sůl
30 g máslo
1 sklenice mléko
500 g krevety
2 ks šalotka
2 lžíce petrželová nať
1 lžička drcený tymián
1 špetka mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Krevety opláchneme pod studenou vodou a osušíme je. Česnek a šalotku posekáme nadrobno

  2. Na pánvi rozehřejeme máslo a osmahneme na něm zprudka krevety. Přidáme česnek se šalotkou, drcený tymián, sůl a pepř. Opékáme 7 - 8 minut na mírném ohni

  3. Krevety servírujeme na teplé talíře a jíme je nevyloupané rukama. Hlava se nejí.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!