Mrkvový guláš s hovězím masem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

5 g česnek
5 g tuk
10 g cibule
voda
60 g mrkev
40 g hovězí maso
podle chuti
sůl
majoránka
mletá sladká paprika
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí maso nakrájíme na kostičky, stejně tak očištěnou mrkev. Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme nadrobno.

  2. Osolené a okořeněné maso opečeme na zpěněném tuku s cibulkou a s česnekem. Podlijeme vodou, dusíme do poloměkka, pak přidáme mrkev a dodusíme doměkka.

  3. Mrkvový guláš s hovězím masem můžeme dodusit v troubě.

  4. Guláš podáváme podáváme s tím, co nám chutná - knedlíkem, bramborem apod.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!