Námořnický salát recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
1 ks cibule
100 g majonéza
1 ks citron
1 lžíce kečup
mletý bílý pepř
2 ks sterilovaná okurka
3 ks vejce natvrdo
1 plechovka rybičky v tomatě

Postup přípravy receptu

  1. Majonézu rozmícháme s kečupem, přidáme pepř, sůl a dobře promícháme.

  2. Vejce oloupeme a nasekáme najemno. Cibuli očistíme a spolu s okurkami nakrájíme na drobné kostičky. Rybičky pokrájíme na menší kousky.

  3. Do zálivky přidáme vejce, cibuli, okurky, rybičky. Všechno dobře promícháme. Námořnický salát zakapeme citronovou šťávou a necháme v lednici 2 hodiny uležet.

  4. Vychladlý námořnický salát podáváme s černým chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!