Nepečený pudinkový dezert recept

Apetit Recepty dezerty

Suroviny na recept

cukr
750 ml mléko
1 ks čokoláda
1 ks tvaroh
1 balíček vanilkový cukr
2 kelímky smetana ke šlehání
1 balíček ztužovač šlehačky
2 balíčky vanilkový pudinkový prášek
3 balíčky kakaové BeBe sušenky
1 balíček citronový cukr

Postup přípravy receptu

  1. Nachystáme si menší plech, použít můžeme i jinou formu. Já jsem použila větší pekáč. Na dno formy pokládáme BeBe sušenky. Když někde zůstane mezera, stačí doplnit piškoty

  2. Z mléka a pudinkových prášků uvaříme pudink podle návodu. Takový pudink bude hustější. Do ještě teplého pudinku dáme tvaroh. K tomu přidáme 2 balíčky vanilkového cukru, jeden citronový, druhý vanilkový

  3. Na sušenky dáme krém a na krém pokládáme další vrstvu BeBe sušenek. Poslední vrstva je šlehačka, připravíme ji podle postupu na obalu od ztužovače. Dá se použit i prášková či sprejová šlehačka

  4. Na vrch pudinkového dezertu nastrouháme jakoukoliv čokoládu. Hotový nepečený pudinkový dezert dáme na 2 hodiny do ledničky a pak můžeme podávat.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!