Odlehčená hermelínová pomazánka s vejci recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

podle chuti
sůl
mletý černý pepř
směs
2 ks vejce
1 ks cibule
2 lžíce majonéza
1 ks hermelín
1 lžíce plnotučná hořčice
1 lžíce sladký kečup
1 ks pomazánkové máslo
20 dkg točený salám

Postup přípravy receptu

  1. Začneme tak, že si uvaříme vejce natvrdo. Připravíme si základ pomazánky. Pomazánkové máslo, hořčici, kečup, majonézu a žloutky z uvařených vajec vyšleháme ručním šlehačem dohladka. Základ osolíme a opepříme.

  2. Salám nakrájíme na nudličky, cibuli nakrájíme na jemno, bílky nasekáme na menší kousky a hermelín nastrouháme nahrubo. Vše přidáme k základu, lehce promícháme a případně dosolíme podle chuti.

  3. Odlehčenou hermelínovou pomazánku s vejci podáváme s pečivem podle chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!