Ohnivá pánev recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 stroužky česnek
3 lžíce olej
sůl
2 ks paprika
2 ks cibule
1 ks cuketa
1 ks feferonka
4 lžíce ostrý kečup
2 ks sušená rajčata
4 ks kuřecí řízek
200 g tmavé fazole

Postup přípravy receptu

  1. Fazole uvaříme doměkka a scedíme.

  2. Řízky naklepeme a osolíme. Cibuli nakrájíme na kolečka. Papriky a feferonku očistíme a spolu s rajčaty je nakrájíme na nudličky. Česnek prolisujeme. Malou cuketu důkladně omyjeme a nakrájíme na kostky.

  3. V hlubší pánvi rozehřejeme olej. Vsypeme cibuli a necháme ji zesklovatět. Vložíme řízky a opečeme je z obou stran. Přidáme papriky, feferonku a česnek, sušená rajčata a cuketu. Obsah pánve ochutíme kečupem a dusíme doměkka. Je-li potřeba, podlijeme ohnivou pánev 2 lžícemi vody. Nakonec přidáme fazole a vše prohřejeme.

  4. Ohnivou pánev podáváme s tmavým pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!