Ohnivé maso recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

100 g olej
100 g cibule
150 g hořčice
kapie
0.5 kg vepřová kýta
150 g sterilované okurky bez nálevu
70 g sterilované feferonky s nálevem
podle chuti
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Cibulku oloupeme a nakrájíme nahrubo. Kýtu očistíme, nakrájíme na nudličky. Ostatní zeleninu nakrájíme na proužky, feferonky nadrobno. Okurky použijeme bez nálevu, feferonky s nálevem.

  2. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme na nudličky nakrájené maso, zprudka orestujeme, osolíme, přidáme hořčici. Doplníme okurky, kapii a feferonky. Znovu vše restujeme a nakonec přilijeme nálev z feferonů.

  3. K ohnivému masu z vepřového volíme jako přílohu hranolky, chléb, topinky, nebo malé bramboráčky.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!