Ohnivé maso recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 100 g olej 100 g cibule 150 g hořčice kapie 0.5 kg vepřová kýta 150 g sterilované okurky bez nálevu 70 g sterilované feferonky s nálevem podle chuti sůl
Postup Ohnivé maso recept
Postup přípravy receptu
-
Cibulku oloupeme a nakrájíme nahrubo. Kýtu očistíme, nakrájíme na nudličky. Ostatní zeleninu nakrájíme na proužky, feferonky nadrobno. Okurky použijeme bez nálevu, feferonky s nálevem.
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme na nudličky nakrájené maso, zprudka orestujeme, osolíme, přidáme hořčici. Doplníme okurky, kapii a feferonky. Znovu vše restujeme a nakonec přilijeme nálev z feferonů.
K ohnivému masu z vepřového volíme jako přílohu hranolky, chléb, topinky, nebo malé bramboráčky.