Penne s masovou omáčkou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 stroužek česnek
sůl
1 ks cibule
2 lžíce rajčatový protlak
250 g maso
500 g penne
2 lžíce olivový olej
250 ml masový vývar
2 ks jarní cibulka
mletý černý pepř
1 svazek polévková zelenina

Postup přípravy receptu

  1. Maso zvolíme podle chuti. Maso a polévkovou zeleninu nakrájíme na drobné kostičky, cibuli a česnek najemno.

  2. Maso opečeme na oleji, přidáme polévkovou zeleninu, cibuli, česnek a společně osmahneme. Vmícháme rajčatový protlak, přilijeme vývar a povaříme 30 minut. Osolíme, opepříme. Jarní cibulky nakrájíme na půl kolečka.

  3. Těstoviny uvaříme podle návodu, rozdělíme na talíře a přelijeme omáčkou.

  4. Penne s masovou omáčkou zdobíme jarní cibulkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!