Pikantní brambory recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 lžička cukr
- - sůl
2 ks rajčata
2 ks cibule
3 lžíce kečup
1 ks feferonka
- - pepř mletý
- - paprika mletá
160 g fazole bílé
- - koření grilovací
- - máslo bylinkové
4 ks brambora

Postup přípravy receptu

  1. Brambory i se slupkou omyjeme a vaříme asi 20 minut, potom je slijeme, zabalíme do alobalu a grilujeme 25 minut. Česnek, cibuli a feferonku najemno nasekáme a opečeme na bylinkovém másle. Přidáme pokrájená rajčata a dusíme dvě minuty, přidáme fazole, kečup, cukr a koření a dusíme asi 5 minut. Alobal rozevřeme, brambory nakrojíme a naplníme je chilli omáčkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!