Pikantní čočka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 stroužky česnek
5 lžic olej
sůl
3 ks cibule
8 lžic kečup
1 svazeček cibulová nať
mletý černý pepř
2 balíčky čočka ve varných sáčcích

Postup přípravy receptu

  1. Čočku uvaříme podle návodu na obalu doměkka a osolíme.

  2. Cibuli a česnek oloupeme. Česnek utřeme se solí a cibuli nakrájíme nadrobno. Natě přebereme, opereme, osušíme a nasekáme nadrobno.

  3. V hrnci rozehřejeme olej a cibuli osmahneme. Přidáme česnek, kečup, bylinky a ohřejeme. Přidáme uvařenou čočku a provaříme.

  4. Pikantní čočku podáváme k opečenému párku nebo uzenému masu. Jídlo je vhodné doplnit zeleninovým salátem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!