Pikantní masová směs od Terky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

olej
1-2 ks cibule
250 g žampiony
1 sklenka bílé víno
400 g vepřová kýta
250 g drůbeží játra
1-2 barevné kapie
podle chuti
sůl
vegeta
mletá sladká paprika
mletý černý pepř
na ozdobu
petrželka kudrnka

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové plátky naklepeme a nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme a nadrobno nasekáme. Játra nakrájíme na menší kousky, kapii a očištěné žampiony na nudličky.

  2. Na pánvi zpěníme na oleji cibuli, přidáme maso, osolíme, opepříme a maso opečeme. Mírně podlijeme vodou. Přidáme drůbeží játra, na nudličky nakrájenou kapii a žampiony. Poprášíme

  3. červenou paprikou, vegetou a rovněž opečeme. Pak masovou směs zalijeme sklenkou bílého vína a chvilku podusíme.

  4. Pikantní masovou směs od Terky podáváme s rýží a zeleninovým salátem. Na talíři ozdobíme petrželkou kudrnkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!