Pikantní rybí krém recept
Apetit Recepty chuťovkySuroviny na recept
- 2 - 3 stroužky česnek 4 lžíce majonéza pečivo 1 ks červená cibule mletý černý pepř 1 - 2 ks nakládaná feferonka 2 lžíce zakysaná smetana light 150 g filety z matjesů ala losos
Postup Pikantní rybí krém
Postup přípravy receptu
-
Rybí filety vyjmeme z nálevu a necháme okapat na sítku. Česnek oloupeme a usekáme. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka. Chleba nebo housky nakrájíme na plátky a pomocí tvořítka z nich vykrájíme kolečka
Okapané rybí filety pokrájíme a spolu s feferonkami a česnekem rozmixujeme na hladký krém. Do krému vmícháme majonézu a odlehčenou zakysanou smetanu. Podle chuti pokrm opepříme
Pikantní rybí krém mažeme na kolečka pečiva a zdobíme červenou cibulí. Jednohubky podáváme jako chuťovku k vínu nebo pivu.