Pikantní rybí krém recept

Apetit Recepty chuťovky

Suroviny na recept

2 - 3 stroužky česnek
4 lžíce majonéza
pečivo
1 ks červená cibule
mletý černý pepř
1 - 2 ks nakládaná feferonka
2 lžíce zakysaná smetana light
150 g filety z matjesů ala losos

Postup přípravy receptu

  1. Rybí filety vyjmeme z nálevu a necháme okapat na sítku. Česnek oloupeme a usekáme. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka. Chleba nebo housky nakrájíme na plátky a pomocí tvořítka z nich vykrájíme kolečka

  2. Okapané rybí filety pokrájíme a spolu s feferonkami a česnekem rozmixujeme na hladký krém. Do krému vmícháme majonézu a odlehčenou zakysanou smetanu. Podle chuti pokrm opepříme

  3. Pikantní rybí krém mažeme na kolečka pečiva a zdobíme červenou cibulí. Jednohubky podáváme jako chuťovku k vínu nebo pivu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!