Pochoutkový salát recept
Apetit Recepty salátySuroviny na recept
- cukr olej ocet 1 ks cibule 20 dkg majonéza hořčice kečup 0,5 kg kabanos worcestrová omáčka
Postup Pochoutkový salát
Postup přípravy receptu
-
Nejprve si dáme do hrnce olej, worcestr, ocet, kečup, hořčici a cukr. Všeho podle chuti. Necháme dvakrát přejít varem a dáme úplně vychladnout. Během prohřívání důkladně mícháme, ať se nám směs nepřipálí!
Nyní si nakrájíme cibuli na jemné kostičky.Kabanos musíme pokrájet na co nejjemnější nudličky, dáme si záležet, protože na tom závisí výsledek našeho salátu
Po vychladnutí směsi můžeme vše smíchat. K salátu přidáme připravenou majonézu. Lehkým smícháním vytvoříme moc dobrý pochoutkový salát
Pochoutkový salát poklademe na chléb potřený máslem, ale lze jíst i jen tak s čerstvým rohlíkem. Pozor, salát
" target="_blank" title="Sůl neškodí ">nesolíme
a nepepříme.