Polévka ze zahrádky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
3 ks vejce
2 lžíce máslo
1 ks brambory
2 lžíce pórek
3 ks mrkev
1 ks petržel
1 ks brokolice
1 ks kedlubna
2 lžíce hladká mouka
1 ks jarní cibulka
1 kostka zeleninový bujon

Postup přípravy receptu

  1. Veškerou zeleninu očistíme na nakrájíme na drobné kousky.

  2. Zeleninu vložíme do většímho kastrolu a spolu se zeleninovým bujónem ji uvaříme skoro doměkka.

  3. Na pánvi si z másla a mouky připravíme jíšku, do které všleháme vejce. Toto těstíčko vmícháme do vroucí polévky a ještě chvilku povaříme.

  4. Podáváme s křupavými toasty.

  5. Zeleninu můžete podle sezony libovolně obměňovat a vždy bude polévka výtečná.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!