Příkrm brambory s hovězím a pórkem recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

1 ks brambory
1 ks pórek
1 kapka slunečnicový olej
20 g hovězí zadní

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí maso očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na drobné kostičky. Můžeme i na větší, ale vaření bude trvat déle. Pórek také očistíme a odřízneme z něj asi 10 - 15 cm dlouhý špalík. Nejlépe přechod mezi natí a hlavní částí. Pórek nakrájíme na kousky. Brambory oloupeme, také nakrájíme na kostky a propláchneme

  2. Do kastrůlku dáme asi 1 dl vody a přivedeme k varu. Vložíme maso a vaříme. Případnou pěnu sbíráme. Asi po 10 minutách vaření přidáme pórek s brambory a společně vaříme doměkka. Nesolíme, ani nijak nekořeníme. Nakonec vše rozmixujeme. Můžeme i pasírovat nebo rozmačkat vidličkou

  3. Příkrm brambory s hovězím a pórkem doplníme kapkou oleje a můžeme krmit.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!