Přírodní řízky s ořechy recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 palička česnek
120 g olej
sůl
150 g cibule
1 lžíce hladká mouka
mletý bílý pepř
500 g vepřová kýta
150 g jádra vlašských ořechů

Postup přípravy receptu

  1. Vepřovou kýtu nakrájíme na plátky, které zlehka naklepeme, po okrajích nařízneme, osolíme, opepříme, zaprášíme moukou a zprudka opečeme na oleji.

  2. Do oleje přidáme oloupanou a jemně posekanou cibuli, ořechová jádra a na plátky nakrájený česnek. Vše dohromady osmahneme.

  3. Na talířích řízky přelijeme česnekovo-ořechovou směsí a podáváme s opečeným bramborem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!