Provensálský salát recept

Apetit Recepty saláty

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
sůl
1 pórek
bazalka
200 g lilek
pepř
2-3 lžíce olivový olej
2 ks červená paprika
1 lžíce rostlinný olej
570 g sterilovaná Zlatá kukuřice Bonduelle (2 konzervy 425 ml)

Postup přípravy receptu

  1. Kukuřici scedíme. Lilek nakrájíme na kostičky a opečeme na rozpáleném oleji dočervena. Necháme vychladnout. Poté přidáme kukuřici, na kostičky nakrájenou papriku, nakrájený pórek a rozmačkaný česnek. Ochutíme solí, pepřem a bazalkou. Zalijeme olivovým olejem a vše promícháme

  2. Tip: Přidáním rajčat nakrájených na měsíčky získáme ještě lepší chuť.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!