Ragú v housce recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 2 lžíce máslo 0.3 ks celer 1 ks mrkev podravka 2 lžíce sekaná petrželka 1 lžíce hladká mouka 4 lžíce smetana ke šlehání 3 lžíce rajský protlak 3 lžíce zelené fazolky 250 g vařené maso 2 lžíce sterilované cibulky 4 ks velká houska
Postup Ragú v housce recept
Postup přípravy receptu
-
Nakrájenou zeleninu uvaříme v malém množství vody doměkka.
Z másla a mouky uděláme jíšku, kterou zalijeme vývarem ze zeleniny a smetanou. Povaříme na hustou omáčku. Přidáme nakrájené maso, zeleninu, cibulky a ochutíme protlakem. Vše necháme jen krátce projít varem. Nakonec dochutíme podravkou.
Housky podélně překrojíme, trochu vydlabeme a do otvoru navršíme ragú. V troubě ještě 5 minut zapečeme. Ragú v housce ihned podáváme.