Ragú z mořských plodů recept

Apetit Recepty omáčky

Suroviny na recept

2 ks česnek
1 ks cibule
chilli paprička
2 lžíce olivový olej
rybí vývar
0,5 sklenek bílé suché víno
1 konzerva loupaná rajčata
400 g mix mořských plodů

Postup přípravy receptu

  1. Rozmrazené mořské plody překrájíme na menší kousky, propláchneme a osušíme. Červenou cibuli s česnekem a chilli papričkou nakrájíme nadrobno

  2. Ve větší hluboké pánvi osmahneme cibuli s česnekem a papričkou. Přidáme mořské plody, promícháme a prosmažíme pár minut

  3. Plody podlijeme vínem a po odpaření přidáme rajčata. Pomalu necháme pobublávat, stačí 10 - 15 minut. Podle potřeby podléváme po troškách rybím vývarem. Ragú z mořských plodů nakonec dochutíme solí

  4. Ragú z mořských plodů se hodí k těstovinám, nejlépe ke špagetám.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!