Ředkvičková pomazánka s vejci recept
Apetit Recepty pomazánkySuroviny na recept
- sůl 2 ks vejce 1 snítka petrželka 1/2 ks cibule 2 lžíce majonéza 1 svazek ředkvičky 1 balíček tvaroh pepř
Postup Ředkvičková pomazánka s vejci
Postup přípravy receptu
-
Typicky jarní pomazánku připravíme z jednoho balení tvarohu, trochy majonézy, svazku ředkviček, dvou uvařených vajec, půlky cibule a snítky čerstvé petrželky nebo pažitky
Tvaroh vyklopíme do misky, přidáme nastrouhaná vejce natvrdo a nastrouhané ředkvičky, nadrobno nasekanou cibuli a petrželku. Dochutíme solí a pepřem. Místo tvarohu a majonézy můžeme použít Lučinu s jogurtem
Ředkvičková pomazánka s vejci nejlépe chutná na čerstvém chlebu nebo celozrnných bagetkách.