Ředkvičková pomazánka s vejci recept

Apetit Recepty pomazánky

Suroviny na recept

sůl
2 ks vejce
1 snítka petrželka
1/2 ks cibule
2 lžíce majonéza
1 svazek ředkvičky
1 balíček tvaroh
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Typicky jarní pomazánku připravíme z jednoho balení tvarohu, trochy majonézy, svazku ředkviček, dvou uvařených vajec, půlky cibule a snítky čerstvé petrželky nebo pažitky

  2. Tvaroh vyklopíme do misky, přidáme nastrouhaná vejce natvrdo a nastrouhané ředkvičky, nadrobno nasekanou cibuli a petrželku. Dochutíme solí a pepřem. Místo tvarohu a majonézy můžeme použít Lučinu s jogurtem

  3. Ředkvičková pomazánka s vejci nejlépe chutná na čerstvém chlebu nebo celozrnných bagetkách.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!