Ryba s bylinkovým máslem recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

olej
sůl
50 g máslo
citron
400 g ryba
1 lžíce čerstvá petrželka
sušený řebříček

Postup přípravy receptu

  1. Rybu očistíme a rozdělíme na porce, nejlepší bude kapr, filé nebo hejk. Maso pokapeme citronem, osolíme, dáme do pekáčku a trochu zalijeme olejem. Rybu v troubě upečeme a během pečení mírně podléváme. Doba pečení závisí na tom, jakou rybu zvolíme

  2. Máslo necháme změknout, přidáme k němu jemně nasekanou petrželku, řebříček, lžíci citronové šťávy a trochu soli

  3. Pečenou rybu podáváme s bramborem a libovolnou zeleninou. Na každou porci masa dáme hrudku másla. Zdobíme čerstvou bylinkou

  4. Foto: Shutterstock.com


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!