Rybí omeleta recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
3 ks vejce
2 plátky máslo
petrželka
koření na ryby
1 ks bílá paprika
150 g rybí filé (treska, pangas)

Postup přípravy receptu

  1. Vejce rozklepneme do hrníčku a rozšleháme s trochou soli. Papriku očistíme a nakrájíme na kratší nudličky

  2. Rybí filé nakrájíme na menší kousky a posypeme kořením na ryby. Na másle rybu osmahneme, dokud nezbělá. Zalijeme vejcem (nemícháme). Posypeme nakrájenou paprikou, nasekanou zelenou petrželkou a omeletu necháme zatáhnout

  3. Rybí omeletu ihned po přípravě podáváme. Podle chuti přidáme majonézu, tatarskou omáčku nebo dresink.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!