Rybičková pomazánka z tatarské omáčky recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 ks cibule 1-2 lžíce plnotučná hořčice 3 ks kyselá okurka 3-4 lžíce tatarská omáčka 2 konzervy rybičky v oleji na ozdobu cherry rajčata
Postup Rybičková pomazánka z tatarské omáčky recept
Postup přípravy receptu
-
Nejprve si z rybiček vylijeme olej a vyndáme z nich kosti. Do větší misky dáme na kostičky nakrájenou cibulku, kyselé okurky nakrájené na kolečka nebo na kostičky a přidáme rybičky.
Pomocí vidličky rybičky rozmačkáme, přidáme 1 - 2 lžíce hořčice (podle chuti) a potom přidáme tatarskou omáčku. Po každé lžíci tatarky pomazánku promícháme, abychom věděli, jestli bude potřeba další lžíce tatarky. Když je pomazánka vláčná, máme hotovo.
Rybičkovou pomazánku z tatarské omáčky podáváme nejlépe na čerstvém pečivu a na ozdobu můžeme přidat cherry rajčata nebo papriku.