Rychlé zapečené rohlíky či bagetky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 palička česnek
2-4 ks vejce
450 g eidam
500 g měkký salám
670 ml jemný kečup
podle chuti
sůl
mletý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Připravíme si směs, kterou budeme natírat na rozkrájené pečivo.

  2. Měkký salám, třeba junior, nastrouháme nahrubo. Poté k němu nahrubo nastrouháme sýr. Přidáme 2 vejce, osolíme, opepříme, prolisujeme několik stroužků česneku, záleží na chuti. Nakonec vmícháme sladký kečup. Všechno promícháme, aby vznikla lehce natíratelná směs.

  3. Směsí potřeme každou půlku rohlíku či bagetky, narovnáme na plech a v předehřáté troubě pečeme při 180 - 200 °C asi 10 - 15 minut.

  4. Rychlé zapečené rohlíky či bagetky ihned podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!