Rychlý vývar z mletého masa recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 ks cibule 50 dkg mleté maso podle chuti sůl divoké koření zavářka podle potřeby voda kořenová zelenina
Postup Rychlý vývar z mletého masa recept
Postup přípravy receptu
-
Mleté maso se lépe hodí hovězí, ale můžeme použít i směs. Mleté maso dáme do studené vody, dobře rozmícháme, přivedeme k varu, ztlumíme a na mírném teple vaříme asi 45 minut. Vaříme s cibulí a divokým kořením, které můžeme dát do vajíčka na čaj.
Koření s cibulí vyjmeme a do vývaru dáme povařit jemně nakrájenou zeleninu podle chuti a zavářku také podle chuti - nudle, strouhání apod. Pokud preferujeme vývar s minimem tuku, dáme zchladlý vývar bez zeleniny a zavářky přes noc do ledničky a potom tuk jednoduše sebereme.
Rychlý vývar z mletého masa podáveme teplý jako chutnou polévku.