Salát z hovězího masa recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 ks paprika
1 ks cibule
1 ks jablko
6 ks rajče
450 g hovězí maso vařené
podle chuti
olej
sůl
ocet
petrželka
mletý bílý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Papriky a rajčata omyjeme. Papriky zbavíme jadřinců a s rajčaty je pokrájíme na osminky. Zeleninu vložíme do salátové mísy.

  2. Studené maso nakrájíme na kostičky, vložíme do mísy k paprice a promícháme.

  3. Cibuli oloupeme a jemně posekáme najemno. Jablko opláchneme, zbavíme jadřince a pokrájíme na plátky. Opět obojí přidáme do mísy, osolíme, opepříme, zakapeme olejem, ochutíme octem a jemně sekanou petrželkou, lehce promícháme a dáme do ledničky na půl hodiny odležet.

  4. Vychlazený salát z hovězího masa podáváme s tmavým chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!