Škvarkové hašé recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžíce olej
sůl
4-5 ks vejce
mléko
majoránka
2 ks cibule
pažitka
2 ks houska
mletý černý pepř
250 g vepřové škvarky
200 g uzené maso nebo salám

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Housky rozkrájíme na kostky a namočíme je do mléka.

  2. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, dáme rozsekané škvarky a nadrobno pokrájenou uzeninu, přidáme navlhčené housky, osolíme, opepříme, posypeme majoránkou a podusíme.

  3. Pak přimícháme vejce a když zhoustnou, posypeme hašé pokrájenou pažitkou.

  4. Škvarkové hašé podáváme s vařenými brambory a salátem z kysaného zelí.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!