Škvarkové hašé recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 2 lžíce olej sůl 4-5 ks vejce mléko majoránka 2 ks cibule pažitka 2 ks houska mletý černý pepř 250 g vepřové škvarky 200 g uzené maso nebo salám
Postup Škvarkové hašé recept
Postup přípravy receptu
-
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Housky rozkrájíme na kostky a namočíme je do mléka.
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, dáme rozsekané škvarky a nadrobno pokrájenou uzeninu, přidáme navlhčené housky, osolíme, opepříme, posypeme majoránkou a podusíme.
Pak přimícháme vejce a když zhoustnou, posypeme hašé pokrájenou pažitkou.
Škvarkové hašé podáváme s vařenými brambory a salátem z kysaného zelí.