Studentské mlsání recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

120 g cukr
2 lžíce rum
50 g kakao
1 hrst rozinky
1 hrst mandle
150 g ztužený pokrmový tuk
1 balíček čokoládový pudinkový prášek
1 hrst želé bonbóny

Postup přípravy receptu

  1. Bonbony nasekáme. Mandle oloupeme a nasekáme. Rozinky spaříme a osušíme.

  2. Ve vodní lázni rozpustíme tuk přidáme. V misce smícháme cukr, pudinkový prášek a kakao. Směs přimícháme do tuku a 10 minut mícháme. Potom přidáme do studentské směsi rum, rozinky, želé bonbony a mandle. Hmotu nalijeme třeba do plata z bonboniéry. Studentské mlsání necháme na chladném místě dostatečně vychladnout.

  3. Ztuhlé studentské mlsání vyklopíme a dáme do vzduchotěsné dózy a do chladu. Mlsáme podle chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!