Studentské mlsání recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 120 g cukr 2 lžíce rum 50 g kakao 1 hrst rozinky 1 hrst mandle 150 g ztužený pokrmový tuk 1 balíček čokoládový pudinkový prášek 1 hrst želé bonbóny
Postup Studentské mlsání recept
Postup přípravy receptu
-
Bonbony nasekáme. Mandle oloupeme a nasekáme. Rozinky spaříme a osušíme.
Ve vodní lázni rozpustíme tuk přidáme. V misce smícháme cukr, pudinkový prášek a kakao. Směs přimícháme do tuku a 10 minut mícháme. Potom přidáme do studentské směsi rum, rozinky, želé bonbony a mandle. Hmotu nalijeme třeba do plata z bonboniéry. Studentské mlsání necháme na chladném místě dostatečně vychladnout.
Ztuhlé studentské mlsání vyklopíme a dáme do vzduchotěsné dózy a do chladu. Mlsáme podle chuti.