Švédská pomazánka z tvarohu a tresčích jater recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 10 dkg máslo 3-5 dkg cibule 25 dkg měkký tvaroh 5 dkg sterilované okurky 1 konzerva tresčí játra podle chuti sůl petrželka podle potřeby mléko
Postup Švédská pomazánka z tvarohu a tresčích jater recept
Postup přípravy receptu
-
Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno. Okurky nakrájíme na kostičky. Petrželku nasekáme nadrobno.
Změklé máslo vyšleháme s tvarohem a tresčími játry dohladka. Podle potřeby přidáme mléko a dále zlehka vmícháme cibuli, okurky, nasekanou petrželku a podle chuti pomazánku osolíme.
Švédskou pomazánku z tvarohu a tresčích jater podáváme s pečivem podle chuti.