Tajemství z podmáslí recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 svazeček pažitka 1 svazeček kopr 600 ml podmáslí 1 ks salátová okurka 1 svazek červené ředkvičky podle chuti sůl mletý bílý pepř na ozdobu 4 ks vejce 4 snítky kopr 4 lžíce bílý smetanový jogurt
Postup Tajemství z podmáslí recept
Postup přípravy receptu
-
Vejce uvaříme v osolené vodě natvrdo, zchladíme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Okurku omyjeme a nakrájíme také na kostičky. Ředkvičky očistíme, opláchneme a nakrájíme na tenké plátky. Kopr i pažitku nasekáme nadrobno.
Zeleninu s bylinkami smícháme se studeným podmáslím. Podle chuti osolíme a opepříme. Ochuceným podmáslím naplníme talíře, posypeme je kostičkami vajec.
Na každou porci tajemství z podmáslí dáme lžíci jogurtu a ozdobíme snítkou kopru.