Tajemství z podmáslí recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 svazeček pažitka
1 svazeček kopr
600 ml podmáslí
1 ks salátová okurka
1 svazek červené ředkvičky
podle chuti
sůl
mletý bílý pepř
na ozdobu
4 ks vejce
4 snítky kopr
4 lžíce bílý smetanový jogurt

Postup přípravy receptu

  1. Vejce uvaříme v osolené vodě natvrdo, zchladíme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Okurku omyjeme a nakrájíme také na kostičky. Ředkvičky očistíme, opláchneme a nakrájíme na tenké plátky. Kopr i pažitku nasekáme nadrobno.

  2. Zeleninu s bylinkami smícháme se studeným podmáslím. Podle chuti osolíme a opepříme. Ochuceným podmáslím naplníme talíře, posypeme je kostičkami vajec.

  3. Na každou porci tajemství z podmáslí dáme lžíci jogurtu a ozdobíme snítkou kopru.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!