Těstovinový salát s Mahi Mahi recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

30 g slanina
sůl
10 g máslo
1 ks cibule
2 ks rajče
50 g pórek
225 ml majonéza light
1 lžíce olivový olej
1 ks žlutá paprika
0 ks salátová okurka
sterilovaná kukuřice
mletý černý pepř
sterilovaná kapie
400 g těstovinová vřetena
400 g ryba Mahi Mahi

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu očistíme. Cibuli a pórek nasekáme najemno. Slaninu nakrájíme na kostičky. Mahi Mahi nakrájíme na menší kousky.

  2. Na trošce dobrého olivového oleje a másla zpěníme cibuli a slaninu. Přidáme najemno nakrájený pórek. Nakonec přidáme nakrájenou Mahi Mahi. Velmi krátce ji opražíme a necháme vychladnout.

  3. Mezitím si uvaříme ve slané vodě těstoviny podle libosti, nejlépe se hodí malá vřetena. Nakrájíme zbylou zeleninu a ve velké míse promícháme s majonézou. Po vychladnutí přidáme rybu, kterou jsme zastříkli citronovou šťávou. Kdo má rád, může přidat sterilovanou kukuřici a nakládanou kapii. Smícháme lehce dohromady. Těstovinový salát s Mahi Mahi necháme v lednici proležet.

  4. Těstovinový salát s Mahi Mahi podáváme s dobrým bílým vínem


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!