Těstoviny s klobásovou omáčkou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
těstoviny (špagety, kolínka)
podle potřeby
olej
omáčka
3 ks cibule
kečup
4 svazky klobása

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájíme klobásu na kostičky a necháme pořádně osmažit na oleji. Cibuli oloupeme, rozkrájíme napůl a pak na měsíčky. Přidáme k uzenině, dolijeme kečup nebo boloňskou omáčku a necháme povařit.

  2. Mezitím postavíme vodu na špagety, až voda dosáhne varu, tak přidáme sůl a trochu oleje. Vsypeme těstoviny a vaříme po dobu uvedenou na obalu. Scedíme a necháme okapat.

  3. Klobásovou omáčku podáváme s těstovinami jako teplý hlavní chod.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!