Tomatová rybí pomazánka s cibulí recept
Apetit Recepty pomazánkySuroviny na recept
- 25 g máslo 1 ks cibule 1 konzerva sledi v oleji 1 konzerva sardinky v tomatě 1/2 kelímku pomazánkové máslo 2 lžíce jemný kečup 1 lžička feferonky v soli
Postup Tomatová rybí pomazánka s cibulí
Postup přípravy receptu
-
Konzervu sleďů v oleji dobře slijeme a necháme okapat. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky
Ryby v tomatě dáme i s omáčkou do misky, přidáme slité ryby a rozmačkáme. Společně s pomazánkovým a klasickým máslem vyšleháme. Nakonec vmícháme kečup a feferonky soli. Množství upravíme podle chuti, některé ryby jsou slané méně či více. Pro pikantnost můžeme kečup nahradit ostrým nebo přidat trochu chilli
Tomatová rybí pomazánka chutná dobře odležená a vychlazená. Tomatovou rybí pomazánku podáváme nejlépe na čerstvém chlebu
Dobrou chuť Vám přeje Hamé