Topinka magovka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
tuk
10 dkg cibule
1 ks chléb
podle chuti
2 ks česnek
10 kapek tekuté maggi
na potření
1 dkg pikantní hořčice

Postup přípravy receptu

  1. Krajíc chleba opečeme na tuku (nejlépe sádle) dozlatova, oloupeme větší stroužek česneku. Topinku potřeme, silou a česnekem nešetříme. Mažeme z obou stran, ať to stojí za to.

  2. Připravíme si hořčici (nejlépe dijonskou) a očesnekovaný toast potřeme hořčicí. Posypeme cibulí, kterou si před pečením topinky nakrájíme na malé kousky. Osolíme a jako závěrečnou tečku pokapeme naši topinku smradlavku několika cákancy ochucovadlem maggi.

  3. Varování! Alespoň dva dny po požití topinky magovky nevycházejte mezi lidi.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!