Topinka magovka recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- sůl tuk 10 dkg cibule 1 ks chléb podle chuti 2 ks česnek 10 kapek tekuté maggi na potření 1 dkg pikantní hořčice
Postup Topinka magovka recept
Postup přípravy receptu
-
Krajíc chleba opečeme na tuku (nejlépe sádle) dozlatova, oloupeme větší stroužek česneku. Topinku potřeme, silou a česnekem nešetříme. Mažeme z obou stran, ať to stojí za to.
Připravíme si hořčici (nejlépe dijonskou) a očesnekovaný toast potřeme hořčicí. Posypeme cibulí, kterou si před pečením topinky nakrájíme na malé kousky. Osolíme a jako závěrečnou tečku pokapeme naši topinku smradlavku několika cákancy ochucovadlem maggi.
Varování! Alespoň dva dny po požití topinky magovky nevycházejte mezi lidi.