Topinky s volským okem podle Katky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
4 ks vejce
4 plátky chléb
podle chuti
sůl
hořčice
kečup
mletý černý pepř
podle potřeby
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Česnek rozetřeme nebo prolisujeme. Plátky chleba opečeme na rozpáleném oleji nebo v topinkovači a potřeme ho rozetřeným česnekem. Pažitku nasekáme nadrobno.

  2. Vejce rozklepneme na pánev, případně lívanečník, osolíme je, opepříme a každé smažíme 5 minut.

  3. Na každou topinku dáme jedno volské oko, které pokapeme kečupem, hořčicí a posypeme nadrobno nasekanou pažitkou.

  4. Topinky s volským okem podle Katky podáváme jako výbornou chuťovku.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!