Torta di spaghetti recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

0.5 dl olej
1 balíček špagety
3 ks kuřecí prsa
1 sklenice zeleninové lečo
300 g eidam (45%)
podle potřeby
Rajčinky s bazalkou

Postup přípravy receptu

  1. Uvaříme špagety, ale jen tak na půl doby, než je psáno. Poté scedíme.

  2. Na pánvičce osmahneme kousky kuřecího masa (může být ale i vepřové či mleté). Na něj vylijeme velkou sklenici zeleninového leča a malou konzervu leča s klobásou (klobásu předem nakrájíme), poté směs trochu podusíme.

  3. Nedovařené špagety promícháme s masovo-zeleninovou směsí, dáme na pekáč, navrch nasypeme Rajčinky s bazalkou a poklademe sýrem - my lenoši použijeme plátky sýra, vy pečlivější nastrouhaný sýr, který je samozřejmě chutnější. Sýr musí být všude tam, kde jsou Rajčinky, aby se nám nepřipálily. Samozřejmě trošku posolíme, případně dochutíme chilli. Pak dáme tak na hodinku zapéct do trouby.

  4. Torta di spaghetti je výborná s okurkou a pochutnáte si na ní i za studena.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!