Tuňáková pomazánka s jarní cibulkou recept
Apetit Recepty pomazánkySuroviny na recept
- sůl 20 g máslo 3 lžíce zakysaná smetana citronová šťáva 2 ks jarní cibulka čerstvě mletý pepř 1 konzerva tuňákové kousky v oleji
Postup Tuňáková pomazánka s jarní cibulkou
Postup přípravy receptu
-
Na recept si připravíme kvalitního tuňáka v oleji, zakysanou smetanu, klasické máslo a koření. Jarní cibulku očistíme a i s částí natě nakrájíme na kolečka
Povolené máslo rozmačkáme společně s tuňákem, předem ho samozřejmě slijeme z oleje. Přidáme zakysanou smetanu a dobře rozmícháme, přesto by tuňák neměl být na kaši, ale měli bychom v pomazánce cítit kousky. Přidáme jarní cibulku, osolíme, opepříme, zakápneme citronovou šťávou a máme hotovo
Tuňákovou pomazánku s jarní cibulkou podáváme s čerstvým pečivem.