Tuňákový salát s cibulí, paprikou a parmazánem recept
Apetit Recepty salátySuroviny na recept
- 1 ks cibule 100 g parmazán 1/2 ks červená paprika 1/2 ks zelená paprika čerstvě mletý barevný pepř 4 konzervy tuňákové kousky v olivovém oleji
Postup Tuňákový salát s cibulí, paprikou a parmazánem
Postup přípravy receptu
-
Tuňákové kousky (velké konzervy) slijeme. Cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo. Papriky očistíme a nakrájíme na kratší nudličky
Tuňáka promícháme s cibulí, paprikou a dochutíme čerstvě mletým barevným pepřem
Tuňákový salát s cibulí a paprikou podáváme vychlazený a před podáváním sypeme najemno nastrouhaným parmazánem. Salát můžeme doplnit nejrůznější zeleninou apod. Salát podáváme s pečivem podle chuti.