Tuňákový salát s cibulí, paprikou a parmazánem recept

Apetit Recepty saláty

Suroviny na recept

1 ks cibule
100 g parmazán
1/2 ks červená paprika
1/2 ks zelená paprika
čerstvě mletý barevný pepř
4 konzervy tuňákové kousky v olivovém oleji

Postup přípravy receptu

  1. Tuňákové kousky (velké konzervy) slijeme. Cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo. Papriky očistíme a nakrájíme na kratší nudličky

  2. Tuňáka promícháme s cibulí, paprikou a dochutíme čerstvě mletým barevným pepřem

  3. Tuňákový salát s cibulí a paprikou podáváme vychlazený a před podáváním sypeme najemno nastrouhaným parmazánem. Salát můžeme doplnit nejrůznější zeleninou apod. Salát podáváme s pečivem podle chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!