Uzené maso pečené v bramboráku recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 stroužky česnek
olej
sůl
1 ks vejce
500 g brambory
majoránka
80 g hladká mouka
mletý černý pepř
450 g uzená krkovice

Postup přípravy receptu

  1. Uzené maso uvaříme doměkka a nakrájíme na čtyři stejné díly.

  2. Brambory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme vejce a mouku. Ochutíme solí, pepřem, majoránkou a lisovaným česnekem. Důkladně promícháme.

  3. Na rozpálenou pánev dáme díl těsta. Vytvoříme placku, na níž položíme plátek uzeného masa a druhým dílem těsta maso zakryjeme. Uzené maso pečené v bramboráku pečeme po obou stranách dozlatova.

  4. Uzené maso pečené v bramboráku podáváme s kysaným zelím.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!