Vývar z uzeného masa se zeleninou recept

Apetit Recepty polévky

Suroviny na recept

3 stroužky česnek
sůl
1 ks cibule
2 ks mrkev
2 ks petržel
bobkový list
nové koření
olivový olej
čerstvá petrželka
300 g moravské uzené

Postup přípravy receptu

  1. Moravské uzené uvaříme, vývar slijeme a dáme stranou. Maso nakrájíme na kostičky. Mrkev a petržel očistíme a nakrájíme na kousky. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno

  2. Uzené maso osmahneme na rozpáleném oleji. Přidáme nakrájenou zeleninu a koření. Orestujeme, zalijeme vývarem a vaříme asi 15 minut

  3. Vývar z uzeného masa se zeleninou podáváme s čerstvou petrželkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!