Vajíčkové jednohubky s česnekem recept

Apetit Recepty chuťovky

Suroviny na recept

1 palička česnek
1 špetka sůl
ředkvičky
kapary
rohlíky
1 špetka pepř
3 ks vejce natvrdo
3 lžíce majonéza lehká
80 g Gervais

Postup přípravy receptu

  1. Vejce uvaříme natvrdo, necháme vystydnout a oloupeme.Česnek oloupeme a utřeme se solí a pepřem

  2. V míse utřeme gervais s česnekem do hladka. Můžeme podle potřeby přidat 1 lžičku mléka, ale ne více. Přistrouháme(na hrubém struhadle) uvařená vychladlá vejce. Promícháme a odlehčíme majonézou.Podle chuti přisolíme a opepříme. Necháme asi 1 hodinu rozležet

  3. Mažeme na kolečka rohlíků a zdobíme plátkem ředkvičky a kuličkami kaparů.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!