Vánoční bílá čokoláda recept

Apetit Recepty cukroví

Suroviny na recept

250 g cukr moučka
125 g sušené mléko
1 balíček vanilkový cukr
2 lžíce vanilkový pudinkový prášek
250 g ztužený tuk (100%)

Postup přípravy receptu

  1. Tuk vložíme do nádoby a nad parou jej necháme rozpustit. Přidáme cukr, pudinkový prášek, vanilkový cukr, sušené mléko a vymícháme dohladka

  2. Hmotou plníme formičky podle vlastního výběru, pěkně vypadají menší tvary. Stačí jen nechat ztuhnout a z formiček čokoládu vyklopit

  3. Vánoční bílou čokoládu můžeme použít i jako polevu na různé druhy cukroví. Vhodná ke zdobení, polévání i namáčení.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!